Підлітків вчать з допомогою квестів їхніх прав

Сьогодні в рамках конкурсу «Я маю право» по Конвенції з прав людини ООН в Івано-Франківську проходить квест для підлітків.

В квесті приймають участь сім команд, які мають відмітитися на дев’яти пунктах і отримати сім завдань. На кожному пункті завдання в учасників квесту перевірятимуть студенти-юристи Прикарпатського університету.

«Завдання будуть на логіку, творчі завдання, наприклад, намалювати малюнок для дітей під роддомом, а також тестові завдання на знання законів», - про це в коментарях «Малакаві» повідомила майбутній юрист Ірина Худа.

У квесті приймають участь школярі віком від 14 до 16 років. За їх словами, участь у фестивалі «Я маю право» їм подобається, адже з допомогою нього, вони можуть отримати знання про свої права.

«Ми зацікавлені у свої правах. Зацікавлені у знаннях про те, як їх відстояти», - говорить Ярина Савчук, представниця команди фізико-технічного ліцею.

За її словами, їй особисто цікаво приймати участь у конкурсі, адже він дає реальні знання, які в житті є надзвичайно необхідними.

Леся, 18.04.2013 15:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини