Іваницький отримав догану від Вишиванюка

На вчорашній колегії ОДА розглядалося питання про організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2013 року. Доповідав заступник голови ОДА Роман Іваницький.

Як зазначив той, обласна комісія уже об’їхала усі стаціонарні заклади оздоровлення області - вони готові повністю. Крім того по цих закладах проведено ремонті роботи на суму 2,4 млн. грн.

«Цього літа заплановано оздоровити 57% від загальної кількості дітей шкільного віку або 86 500 дітей, - заявив Іваницький, - це на 0,5 % більше, ніж минулого року. Щодо фінансове забезпечення – то воно становить - 19 млн. 945 тисяч».

Також зазначив, що в області є три РДА, які при формуванні своїх бюджетів допустили зменшення коштів, передбачених на оздоровлення та відпочинок дітей – це Долинська, Калуська і Тлумацька.

Доповіддю свого заступника голова ОДА Михайло Вишиванюк був дуже не задоволений. «У нас збільшення на 0,5%, і вас це задовольняє, - питав він Іваницького, - Сказав би хоч 5 % - куди би вже не йшло, а 0,5% - говорить повну бездіяльність і вашу, і всіх, хто має до цього стосунок».

Також поцікавився, чому і досі не вирішено ситуацію з тими районами, де відбулося зменшення коштів на оздоровлення. «Чого ви про це мовчали? Чекали сьогоднішньої колегії?», - допитувався він свого заступника.

«Ви поставилися безвідповідально до цього питання і нині вам за таку роботу даємо догану», - підсумував Вишиванюк, повідомляє Стик.

Леся, 28.05.2013 09:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини