Батьківщина молода вимагає від керівництва Івано-Франківська розробити та прийняти нову програму по збору та утилізації сміття

Активісти Івано-Франківської обласної Батьківщини молодої провели масштабний моніторинг стану контейнерних майданчиків, баків для сміття та стану вивезення сміття в м.Івано-Франківськ протягом п’яти місяців 2013 року.

Також активісти Батьківщини молодої зробили порівняльний аналіз стану контейнерних майданчиків у Європі (Прага, Чеська республіка), Івано-Франківську та Росії (Смоленськ). 

«Ми вимагаємо від керівництва м.Івано-Франківськ розроблення та прийняття нової програми по збору та утилізації сміття в нашому місті. Молодіжна громадська організація Батьківщина молода закликає громадськість долучатись до вироблення та реалізація механізмів розвитку та пропаганди роздільного сміттєзбирання (сортування) та повного циклу переробки сміття із залученням політичних партій, громадських організацій, бізнесу. Так більше тривати не може! Європейському місту необхідні європейські стандарти», - говорить голова Івано-Франківської обласної МГО ВМГО «Батьківщина молода»  Ігор Попадюк.



Леся, 04.06.2013 10:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини