Франківську Об’їзну побачить Азаров

Протягом кількох останніх днів ВМГО «Батьківщина молода» провела всеукраїнську акцію-моніторинг стану автомобільних доріг. Активісти звернули також увагу і на стан об’їзної дороги в Івано-Франківську, яка дійсно перебуває у жахливому стані.

«Ми її вибрали для фото звіту тому, що фото ми маємо відправити Азарову, тому вибирали дороги між містами. За словами міста, Об’їзна має ремонтуватися за кошти державного бюджету. Проте насправді у місті дуже багато поганих доріг, є лише одиниці доріг, які мають більш-менш нормальне асфальтне покриття», - сказав в коментарях «Малакаві» керівник обласної ВМГО «Батьківщина молода» Ігор Попадюк.

Проте, за його словами, насправді частина дороги Обїзної ремонтувалася не так уже й давно, коли компанія «Ярковиця» вела труби до свого містечка. Проте асфальт «зійшов» разом зі снігом, і тепер цей шмат дороги у гіршому стані, ніж решта дороги, яка не ремонтувалася.

«Проблема у тому, що під час снігопадів дорога не очищалася від снігу. На дорогах було надзвичайно мало техніки, тому асфальтне покриття і зійшло разом зі снігом», - каже Ігор Попадюк.

Леся, 11.04.2013 09:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини