Секретар знову не з’явився на сесію

Розпочалося засідання 28 сесії Коломийської міської ради, на яке знову не з’явився секретар Ярослав Гошій. Його в кінці 2012 року 28-ма голосами увільнили від виконання обов’язків секретаря, але міський голова наклав вето на рішення сесії. У 2013 році секретар не виконує своїх прямих обов’язків, але і далі рахується на посаді секретаря Коломийської міської ради. Голови чотирьох фракцій  «За зміни у Коломиї», «Удар», «Свобода» та «Батьківщина» знову звернулися до міського голови з проханням визначитися з новою кандидатурою на посаду секретаря міської ради, для того щоб робота депутатського корпусу ввійшла в нормальне русло та була плідною.

Якщо найближчим часом не буде змінено секретаря, який і так не працює, але отримує заробітну плату, депутати погрожують не брати участь у наступних засіданнях сесій міської ради.

Під час перерви на сесії Коломийської міської ради з під столу головуючого Мирослав Ласійчук, в минулому голова фракції «Батьківщина» в Коломийській міській раді, який не дотримався фракційних поглядів і почав працювати, як і секретар міської ради, в унісон з міським головою, та якого було замінено на посаді голови фракції на Сергія Федчука, дістав плакати, які особисто повісив за спиною у головуючого. Заклики на плакатах гарні але от помилок вистачає.

Леся, 21.03.2013 12:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини