Дерева у Коломиї стоять з необрізаними кронами, а кошти за роботи уже заплатили

В Івано-Франківську вже другий тиждень комунальні служби активно готують місто до весни. Працівники «Зеленого господарства» та «Міськсвітла» у парках, скверах і на вулицях міста проводять обрізку та формування крон дерев.

А от у Коломиї до подібних робіт навіть ще не приступали, адже дерева на центральній пішохідній вулиці міста залишаються недоторканими.

Схоже коломийські комунальники ще не прокинулися від зимової сплячки.. але, напевне, не скільки комунальники сплять, скільки тепер відчуваємо наслідки невиконаних тендерних умов минулого року.

Оскільки дерева як стояли недоторканими так і залишаються, а от кошти на обрізку в минулому році освоєні, а на цей рік закладені і, схоже, що у будь-якому випадку: обрізатимуть дерева чи ні, акти виконаних робіт зроблять і кошти освоять, адже ж важко перевірити кожне дерево на предмет обрізки, до того ж і перевіряти, як бачите ніхто не збирається.

 Подейкують навіть, що роботи виграла фірма якогось родича одного з міських чиновників. Тож тут навряд чи хтось буде виставляти претензії щодо виконання зобов’язань.

От і виходить, що бюджетні кошти йдуть не на оплату по факту виконаних робіт, а за написи на папері.

 

Леся, 04.03.2013 11:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини