Скейт-парк у Коломиї буде, але не тепер і не у заздалегідь визначеному місці

У Коломиї таки відбулася сесія міської ради, правда, не обійшлося на ній без гострих заяв та непорозумінь. Зокрема, гаряче депутати обговорювали питання будівництва скейт-парку в парку ім. К. Трильовського, пишуть «Коломийські Вісти».

В газеті відзначають, що як було зрозуміло зі слів міського голови, який при ухваленні бюджету на 2011 рік зазначав, що у його кабінеті є розроблений проект скейт-парку і є доброчинці, готові долучитися до створення такого атракціону для екстремальних видів спорту, тепер проекту нема (невідомо де він дівся…) Тому з виділеної раніше на скейт-парк суми (295 тис. грн.) депутати, на пропозицію голови, зняли 260 тис. грн., а в рішенні викреслено, що майданчик буде встановлено у парку ім. К. Трильовського. Ймовірно, зі слів Ігоря Слюзара, його розмістять на стадіоні «Юність», але невідомо коли. Мабуть, варто нагадати як приймалося рішення про виділення коштів для спорудження скейт-парку.

Депутати у січні при розподілі коштів неодноразово наголошували, що є в місті критичніші та нагальніші питання, на які необхідно терміново виділити кошти. Однак міський голова був категорично проти інших думок і відстоював, як він зазначав, інтереси молодих людей, маючи 600 підписів за будівництво скейт-парку. До речі, кілька десятків молодих людей, переважно представників «Молодого руху», навіть прийшли тоді на засідання сесії, коли ухвалювався бюджет. І це – правильно, бо свої питання треба відстоювати, нехай навіть у такий спосіб. Втім, уже на сесії 31 травня, коли голова запропонував зняти фінансування цієї ідеї, молоді у залі не було взагалі. Не думаю, що 600 підписантів за будівництво скейт-парку просто передумали і не прийшли. Припускаю, що, на превеликий жаль, вони просто не знали, що напередодні виборів легко обіцяти те, що свідомо не буде виконуватися і тому навіть не знали, що так скоро від розпіареної у засобах масової інформації, у т. ч. і на телебаченні, ідеї безкоштовного скейт-парку у парку ім. К. Трильовського відмовляться так швидко.

 

Леся, 03.06.2011 13:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини