Насалик вважає , що краще Радецької лікаря немає

Вчора міський голова Калуша Ігор Насалик дав прес-конференцію з приводу свого заступника з медичних питань Віталіни Радецької. Всі закиди проти лікарки, він вважає наклепом і всіма силами намагався її вигородити.

Проте журналістам вдалося підловити Насалика на брехні. Він заявив, що він сам, його брат і син лікувалися в приватній клініці Віталіни Радецької. На запитання журналістів: коли сам? Мер відповів: «У січні цього року». Журналісти одразу ж заявили, що такого просто бути не могло, адже в травня минулого року ця приватна клініка була закрита. Крім того, як стало відомо «Малакаві» проти Віталіни Радецької порушено кримінальну справу, після того, як клініка була визнана банкрутом, вона вночі вивезла з неї обладнання на тисячі гривень.

Крім того, експерти, які слідкують за ситуацією довкола Радецької впевнені, що, очевидно, сьогоднішня позачергова сесія, яка скликалася з приводу скандальної лікарки, нічим не завершиться. Оскільки більшість в міській раді мають депутати «Української партії», яку очолює Насалик, то вони підтримають свого голову і не будуть голосувати за звільнення Віталіни Радецької.

Наразі позачергова сесія Калуської міської ради триває.

Леся, 17.05.2011 13:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини