Пограбовано партійний офіс «Фронту Змін» в м.Коломия

Зранку 15 червня 2010 року в м.Коломия було здійснено погром партійного офісу міської та районної організацій Політичної партії «Фронт Змін». Зловмисники викрали офісну техніку та партійну документацію, де містились анкетні дані на претендентів в кандидати до місцевих рад та програм розвитку населених пунктів Коломийщини. Під час нападу пошкоджено замок на вхідних дверях, поламано внутрішні двері в службові кабінети. Правоохоронні органи здійснюють увесь комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення осіб зловмисників та притягнення їх до відповідальності.

Голова обласної організації «Фронт Змін» Володимир Шкварилюк пов’язує цей напад із активною діяльністю, яку проводять місцеві осередки «Фронту Змін» в м.Коломия та Коломийському районі.

«Вагомий результат на попередніх президентських виборах та діяльність наших активістів на Коломийщині змушують наших політичних опонентів на такі радикальні кроки. Адже відомо, що «Фронт Змін» на майбутніх місцевих виборах претендує на широке представництво у місцевих радах» - заявив Володимир Шкварилюк.

Прес-служба

Івано-Франківської обласної

організації «Фронт Змін»

old_editor, 15.06.2010 22:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини