У Коломиї на сесію принесли плакати із написами «Гошій тушка»

У Коломийській міській раді сьогодні чергове засідання сесії. В сесійній залі депутатів чекають представники громадських організацій міста та активісти. На сесію люди прийшли з яйцями, плакатами з написом «Гошій тушка», а всім хто заходить до зали засідань роздають листівки з поясненням такої акції.

Нагадаємо, що на останній сесії у 2012 році депутати висловили недовіру тодішньому секретареві Коломийської міської ради Ярославу Гошію. Нині ж організатори акції інформують усіх про те, що «за систематичну співпрацю з владним режимом, лобіювання приватно-бізнесових інтересів несумісних з посадою працівника органу місцевого самоврядування, невиконання статуту партії «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» та рішень бюро Коломийської міської організації Ярослава Гошія виключили з партії «ВО «Батьківщина».

29 грудня 2012 року секретареві Коломийської міської ради Ярославу Гошієві, депутати Коломийської міської ради висунули недовіру, а під час голосування 28 депутатів віддали свій голос за його зняття з займаної посади. ТУШКУ ГЕТЬ!»

 

Леся, 24.01.2013 13:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини