Брутально вигнавши трьох народних депутатів із приміщення харківської лікарні, влада показала своє справжнє обличчя — Василь Гладій

Соратниць Юлії Тимошенко, трьох народних депутаток викинули з поверху, де перебуває ув'язнена.

Про це "Українській правді" розповіла Олександра Кужель.

Близько 6:15 ранку «люди у масках увірвалися до кімнатки, де спали на підлозі троє народних депутаток від "Батьківщини" - Олександра Кужель, Тетяна Слюз та Людмила Денисова - і напівголих витягли із цієї кімнатки».

За словами Кужель, в цей час жінки спали, і лише вона чергувала. Депутатам навіть не дали забрати речі.

«Сьогодні вранці приблизно о 6:30 до нас увірвалася юрба бритоголових хлопців без розпізнавальних знаків, з ними прийшов чоловік, який представився з виконавчої служби. Вони наспіх прочитали нам якесь рішення і просто викинули з приміщення. Нам навіть не дали одягнутися повністю. На нас не було капців і верхнього одягу. Нас брали по шість чоловік і просто винесли на асфальт. Весь цей час ми показували їм посвідчення народного депутата. Слюз довелося викликати швидку - їй погано», - зазначила депутат.

Окрім того, Тетяна Слюз заявила про побиття. За її словами, у неї на тілі є синці і гематоми, з цього приводу вона уже звернулася до правоохоронних органів.

«Таке ставлення – це ще один прояв методів діяльності цього режиму. Народний депутат – згідно законодавства має депутатську недоторканість, має право щодо побачень і право на те, щоб заходити в будь-яке приміщення незалежно від форм власності. Своїми діями стосовно трьох народних депутатів влада черговий раз показала своє справжнє обличчя, показала своє відношення до людей. Якщо вона так ставиться до народних депутатів, то як же вона ставиться до простих українців», — відзначив в коментарях «Малакаві» народний депутат від фракції «Батьківщина» Василь Гладій.

Леся, 18.01.2013 12:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини