На базі академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочався центральний збір з інженерно-технічним складом Збройних Сил України

На базі академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочався центральний збір з інженерно-технічним складом Збройних Сил України. Протягом трьох днів близько сотні офіцерів - начальників центральних управлінь, командирів частин, начальників озброєння та інших спеціалістів будуть займатись вивченням нових питань воєнної політики і безпеки держави, розвитку Збройних Сил України, воєнного мистецтва, положень настанов та прийнятих нових нормативно-правових документів з питань технічного забезпечення військ.

Ми розраховуємо, що під час занять наші фахівці не лише прослухають лекції, але й будуть спілкуватись один з одним, відбудеться живий діалог між офіцерами – спеціалістами що служать  у військах і науковцями, які представлятимуть академію Сухопутних військ, - наголосив начальник Озброєння Збройних Сил України генерал-майор Сергій Котляр. – Адже фахівець інженерно-технічного складу має мати прогресивне мислення і дивитись у майбутнє чітко усвідомлюючи перспективи розвитку. Тоді це буде дійсний інженер, з інженерно-аналітичним складом мислення.

Від імені начальника академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного учасників центрального збору привітав перший заступник начальника академії полковник Ігор Гордійчук.

Я сподіваюсь на нашу плідну сумісну роботу, - зазначив він. – Відразу хочу наголосити, що все побачене вами тут це не якась показовість чи театралізація для перевірок. Все це справді частини нашого навчального процесу та наукових доробок викладачів.

 Загалом всім офіцерам було запропоновано переглянути та випробувати на собі сучасні тренажерні комплекси з різноманітних видів техніки та озброєння, класи моделювання, навчально-стрілецький комплекс тощо. Крім цього офіцери побувають у навчальному центрі академії Сухопутних військ, та частинах і установах Львівського військового гарнізону, де теж матимуть змогу обмінятись досвідом з відповідними фахівцями.

Я сподіваюсь, що після завершення цього збору в частинах де служать наші фахівці будуть теж з’являтись подібні на класи і комплекси, - зазначив  начальник Озброєння Збройних Сил України генерал-майор Сергій Котляр. – І досвід, який вони отримають від спілкування з офіцерами та спеціалістами тут буде їм у нагоді та дасть нового поштовху в розвитку їх служби.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

 

Леся, 30.05.2013 09:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини