І в день, і в ночі немає тиші на полігоні

   Під час польового виходу підрозділів 30 окремої гвардійської механізованої бригади військовослужбовцями було виконано низку контрольних стрільб з автоматів АК-74, та озброєння БМП-2 як в день так і вночі.

Подібні заходи в нас відбуваються регулярно, - розповів командир механізованого батальйону підполковник Олег Зубовський.- Щонайменше раз на місяць кожна рота виходить на полігон для виконання вправ стрільб та проведення тактичних занять. На даний момент всі військовослужбовці виконують стрільби як в день так і в ночі на тверду оцінку «добре». Але ми наполегливо працюємо для досягнення відмінного результату.

Під час польового виходу всі солдати та офіцери живуть в наметовому містечку, харчуються в польовій їдальні, миються в польовій лазні. Тобто весь побут і життя організоване так, як це мало б бути під час проведення реальних бойових дій. Кожен день польового виходу від підйому і до глибокої ночі присвячено лише отриманню практичних навичок з ведення бою, стрільби з штатної зброї, орієнтуванню на місцевості, організуванню опорних пунктів тощо.

   За словами  підполковника Олега Зубовського така висока інтенсивність бойової підготовки лише допомагає згуртовувати військові колективи. І іде на користь при відборі військовослужбовців військової служби за контрактом. Адже під час виконання завдань в полі немає місця ледарству та неробству. Виконання поставленого завдання можливе лише тоді, коли всі члени військового колективу будуть виконувати поставлені завдання самовіддано і відповідально.

  Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

 

Леся, 29.05.2013 09:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини