Військові на один день змінили зброю на лопати і ганчірки

Військовослужбовці Івано-Франківського гарнізону взяли активну участь у всеукраїнський толоці. Як зазначив заступник Івано-Франківського обласного військового комісара підполковник Любомир Демчук, працівники та військовослужбовці ОВК з розумінням та ентузіазмом поставились до прохання командування навести лад не лише у своїх приміщеннях але й на території установи.

Участь у толоці взяло сто відсотків членів нашого колективу,- наголосив підполковник Любомир Демчук. – Протягом дня  всі ми не лише помили вікна у приміщенні військкомату і прибрали територію,але й висадили кілька десятків дерев.

Також багато зробили і військовослужбовці 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації та батальйону радіотехнічного забезпечення. Вони прибрали не лише свою територію. Але й допомогли навести лад і на вулицях,що проходять поруч з частиною. Побілили та відремонтували бордюри і огорожу. Навели лад на газонах, висадили квіти. Загалом вивезли понад три тонни сміття, яке залишила по собі зима. Але головним кульмінаційним моментом стало встановлення біля гуртожитку, де мешкають родини  військових авіаторів сучасного ігрового дитячого майданчика.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

 

Леся, 22.04.2013 09:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини