Коломияни вважають, що досить паскудити місто

Шановна редакція тижневика «Коломийські ВІСТИ»! Прошу Вас надрукувати мого листа, бо, як на мене, наша місцева влада вже за грошима не бачить нічого!

                        КОЛОМИЙСЬКА АРХІТЕКТУРА ДЕГРАДУЄ

 Таку думку навіюють останні дії наших чиновників щодо упорядкування писанкового міста.

Скільки депутати не билися і не боролися, аби малі архітектурні форми у Коломиї мали більш-менш однаковий вигляд, який би гармонійно вписувався у архітектуру міста, а все одно «зелені» вирішують все.

Новий ларьок на автобусній зупинці біля першої школи – це просто вершина несмаку та знущання над архітектурою нашого міста. Я просто диву дивуюсь, як взагалі можна було допустити, щоб ця мала архітектурна форма потрапила туди!

Вона своїм жовтим кольором та пластиком кидається в очі ще здалеку, таке враження, що біля цегляного магазину поставили псячу буду. Хто дав дозвіл встановлювати цей жахливий ларьок? Невже вони вважають, що одне робоче місце вартує того, аби так паскудити центральну вулицю Коломиї? Невже не залишилось ні грама здорового глузду у наших можновладців?

Вони ж коли йшли на вибори обіцяли зробити Коломию туристично привабливим містом, а що натомість? Маємо повний дисбаланс, захламленість міста ларьками, а старі будинки валяться, бо у чиновників одна відмазка – нема грошей у бюджеті.

Мені ще дуже цікаво чим в тому ларьочку будуть торгувати. Адже переважно в таких спорудах продають сигарети, пиво і всяку хімію. Якщо то дійсно буде така точка, то мені цікаво, невже її там для школярів поставили? Ну нехай підприємці не бачать нічого аморального в цьому, їм гроші з виручки розум затуманюють, але ж міська влада мала б хоч трохи думати про майбутні покоління. Їхні ж діти також ходять в ту школу і будуть в тому ларьку купувати різну гидоту…

Таке наплювацьке ставлення нашої місцевої влади вводить мене в шоковий стан. Це вже не перший шедевр теперішнього головного архітектора, але було б добре якби останній, бо невдовзі Коломия може перетворитись на кольоровий бедлам з пластмасового дрантя.

 

Небайдужий коломиянин.

 

Леся, 25.03.2013 08:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини