10 мільйонів отримало управління архітектури і містобудування

Цього року управління архітектури і містобудування виконавчого комітету Івано-Франківської  міської ради профінансовано майже на 10 мільйонів гривень. Ця сума перевищує минулорічний показник у понад сім раз.

Про це повідомив заступник начальника управління архітектури і містобудування Ігор Олесневич.

«Зрушення у фінансуванні управління містобудування значні. До вересня цього року нами вже освоєно 7 мільйонів 992  тисячі гривень, що в 7,4 рази більше ніж минулого року», - сказав Ігор Олесневич.

Основна частина коштів була спрямована на проведення капітального ремонту дитячої поліклініки, бібліотек та хірургічного блоку в поліклініці № 4.

«Так, нами вже введено в експлуатацію і завершені будівельно-монтажні роботи по таких об’єктах: капітальний ремонт дитячої поліклініки по вулиці Хоткевича, бібліотеки на вулиці Пилипа Орлика та Карпатській. Зараз закінчуємо капітальний ремонт хірургічного блоку в поліклініці № 4», - додав Ігор Олесневич.

За словами Ігор Олесневич, «управління дивиться і в майбутнє», тому планує провести реконструкцію дитячого садка по вулиці Вовчинецькій 210 , цього місяця повинні провести конкурс на закупівлю робіт та створити нові заклади дошкільної освіти, що вирішити проблеми влаштування дітей у садочки.

Леся, 01.11.2011 10:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини