Питання зовнішньої реклами можуть знову віддати до рук архітектури

З початку 2010 року в Івано-Франківську питаннями розміщення зовнішньої реклами в місті займається комунальне підприємство «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр».

На зібранні круглого столу розповсюджувачів зовнішньої реклами та комунального підприємства прозвучала репліка, що влада розлядає «Рекламно-інформаційний центр» як недоцільний і планує його закриття.

«До вас немає претензій. Але ходять чутки, що хочуть повернути всі справи зовнішньої реклами назад в архітектуру, - зауважив один з представників присутніх на круглому столі фірм. – Я думаю це було би для нас дуже зле».

Судячи з реакції директора Центру Зоряни Підхомної, такі чутки доходили й до неї.

«Навіть не знаю, що вам сказати. Я сподіваюсь, що це тільки чутки. Хотілось би, щоб тут були присутні й депутати, адже це питання до них», – повідомила Зоряна Підхомна.

Представники фірм також запевнили, що вони готові усіма можливими способами відстоювати існування Центру. Прозвучала навіть пропозиція віддати архітектурі питання вивісок, як це було зроблено у Львові.

На круглому столі директори фірм зізналися й про наявність хабарництва в структурах архітектури.

«Якби нас повернули в архітектуру – це було би дуже зле. Знову був би бардак, знову хабарництво, знову неясність в визначенні, в ціні» – поскаржились підприємці.

Леся, 25.05.2011 11:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини