На зменшення ренти на зовнішню рекламу депутати ніколи не погодяться – Підхомна

Вчора КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» провів засідання круглого столу з розповсюджувачами зовнішньої реклами. Метою такого зібрання стало обговорення якості надання адміністративних послуг з боку комунального підприємства.

Загальна картина круглого столу чітко показала, що суттєві притензії має тільки керівництво Центру.

«Перша проблема – то проплата. Всім хочу нагадати, що до 25 числа кожного місяця ви повинні платити за розміщення реклами. Ще одна наболіла тема, з якою я зверталася до розповсюджувачів з листами, телефоном, - маркування повинно бути належним чином виконано (вказаний телефон і назва фірми, чиї бігборди). Якщо фірма не дотримуватиметься правил, їх бігборди влада буде просто демонтувати», – пояснює Зоряна Підхомна, директор Центру.

З`ясувалося, що лише незначна кількість фірм дотримується умов проплати та правильного маркування, решту фірм ігнорують будь-які звернення.

З боку розповсюджувачів зовнішньої реклами прозвучали також деякі пропозиції, основна з яких традиційно була щодо зменшення рентної плати.

«Я з усіх сил борюся за те, щоб плату не піднімали. Тому, виконання вашого прохання просто не можливе. На перегляд оплати в менший бік депутати ніколи не погодяться», – каже Зоряна Підхомна.

Леся, 24.05.2011 16:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини