Міська влада і далі бореться із незаконно встановленою рекламою. На разі, не дуже успішно

З початком цього тижня в Івано-Франківську почався демонтаж великих конструкцій зовнішньої реклами, що були встановлені незаконно.

Про це сьогодні на ранковій оперативній нараді у міського голови повідомила директор КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» Вікторія Шахоріна.

«За минулий тиждень ми демонтували невеликі конструкції зовнішньої реклами, типу банерів, — каже Вікторія Шахоріна, — Правда, деякі їх власники уже через декілька днів на тому ж місці вивішували ці банери знову. Потрібно приймати жорсткіші мірі по відношенню до них».

Також Вікторія Шахоріна наголосила на великій кількості зовнішньої реклами на пам’ятках архітектури міста без жодного погодження з міськвиконкомом.



«Приклад тому — напис «Київстар» на будівлі залізничного вокзалу. Дозволу на встановлення цей елемент зовнішньої реклами не має. Єдине, що він погоджений із відділом Державної служби охорони культурної спадщини Головного управління туризму і культури ОДА та з його начальником Андрієм Давидюком»
, — говорить Вікторія Шахоріна.

За словами міського голови Віктора Анушкевичуса, робота по наведенню порядку в місті продовжується.

«Все, що встановлено незаконно — буде демонтовано, — наголосив міський голова, — Всі 198 незаконно встановлених конструкцій будуть демонтовані, а, щодо пам’яток архітектури, то на найближчому виконкомі ми приймемо рішення про заборону будь-якої реклами на пам’ятках архітектури державного значення будь-яких форм власності».

old_editor, 23.03.2010 14:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини