Ми будемо оптимізувати роботу харчовиків міста із супермаркетами, яка зараз дещо розлагодилася — Василь Ковальчук

У Івано-Франківську міська влада зробить усе можливе для підтримки місцевого товаровиробника.

Про це в розмові з кореспондентом «Малакави» розповів заступник начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Василь Ковальчук.

За його словами, щоб забезпечити мешканців міста продуктами виробництва місцевих підприємств за дещо нижчими цінами у Івано-Франківську функціонують 74 точки роздрібної торгівлі. І це лише початок.

«Більше того, ми надаємо нашим підприємствам земельні ділянки для створення фірмової торгової мережі. У цих павільйонах люди зможуть купляти місцеву продукцію за цінами виробника, — каже Василь Ковальчук, — Також ми будемо оптимізувати роботу харчовиків міста із супермаркетами, яка зараз дещо розлагодилася».

Зазначимо, що франківські харчовики неохоче співпрацюють із супермаркетами міста через великі терміни повернення останніми коштів за надану продукцію. Проте, Василь Ковальчук запевнив, що робиться усе можливе, щоб така співпраця була й була вигідною обом сторонам.

«Також ми проведемо, як і кожен рік проводимо, акцію «Купуємо івано-франківське - даємо роботу івано-франківцям», — каже Василь Ковальчук, — Метою такої акціє є заохочення жителів міста купувати продукти виробництва наших підприємств, адже вони є нічим не гірші за інші, навіть кращі».

old_editor, 19.03.2010 15:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини