У Франківську ліплять оголошення де хочуть і як хочуть. Тому, найближчим часом це буде припинено — Анушкевичус

Міська влада Івано-Франківська підняла питання поклейки зовнішньої реклами, оголошень та іншої друкованої продукції на стовпах, парканах та будинках.

Мер міста Віктор Анушкевичус зауважив, що не залежно від того чи це бізнесові структури, чи політичні партії, громадські організації, міська влада штрафуватиме порушників благоустрою міста.

«Не зважаючи на патріотизм і корпоративні інтереси, потрібно відповідати за свої вчинки, зокрема того, що стосується благоустрою міста. Ліплять оголошення де хочуть і як хочуть. Тому, найближчим часом це буде припинено», — заявив мер.

Вже найближчим часом розклеювати подібні оголошення та рекламу можна буде лише у спеціально відведених місцях. Для порушників будуть застосовані санкції адміністративної відповідальності.

Так, штраф для фізичних осіб, згідно змін до Кодексу України «Про адміністративні порушення», становитиме від 340 до 1360 гривень; для суб`єктів підприємницької діяльності та посадових осіб штраф від 750 до 1700 гривень.

«Мною запропоновано розглянути питання щодо чітко встановленої суми штрафу, щоб не було від і до, а конкретна сума штрафу для того, щоб не було можливості когось звинувачувати у корупції», — підсумував Віктор Анушкевичус.

old_editor, 17.03.2010 15:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини