В погоні за гривнею власники ринків нехтують протипожежною безпекою — Анушкевичус

В ході перевірки пожежною інспекцією івано-франківських ринків складено 30 адміністративних протоколів. Жоден із восьми перевірених не відповідає вимогам протипожежного забезпечення.

Про це вчора на оперативній нараді розповів заступник начальника міського управління Головного управління МНС в Івано-Франківській області Анатолій Вітрів.

«Ринок «Траян» працює, не маючи на це дозволу від нас; ринок «Торгсервіс» не обладнаний автоматичною системою пожежогасіння, електромережа ринку не відповідає нормам; на ринку «Східний» немає погодженої системи розташування торгівельних рядів, — каже Анатолій Вітрів, — Ринок «Мальва» взагалі не має первинних засобів пожежогасіння».

За словами Анатолія Вітріва, єдиний ринок, що біль-менш відповідає нормам — це Новгородський ринок.

Проте, за словами міського голови Віктора Анушкевичуса, питання забезпечення ринків засобами пожежогасіння стоїть в місті дуже гостро.

«На наших ринках немає елементарного, — каже Віктор Анушкевичус, — Їх власників не турбує нічого, навіть наслідки такої халатності. Вони в погоні за гривнею заставляють торговими місцями навіть проходи».

old_editor, 17.03.2010 13:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини