Шість незаконно встановлених рекламних конструкцій вже демонтовано. Від них місто втратило 90 тисяч гривень в рік — мер

У Івано-Франківську з кінця минулого тижня КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» розпочав роботу по демонтажу незаконно встановлених конструкцій зовнішньої реклами.

За останні дні було демонтовано 6 об`єктів у центральній частині міста.

«Лише від цих конструкцій, – наголосив голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, – міський бюджет втратив близько 90 тисяч гривень у рік».

Підприємство провело повну інвентаризацію зовнішньої реклами й виявило, що її третина встановлена без дозволів або не відповідає вимогам архітектури міста.

Мер зауважив, що у термін відведений підприємцям на отримання дозволу про встановлення рекламної конструкції звернулося не більше десяти осіб. Інша частина, судячи з результату, оцінила такі попередження, як безпідставні залякування з боку міськвиконкому.

«Під час демонтажу реклами, виявилися значні порушення й щодо укріплення й безпеки встановлених конструкцій. Це говорить про те, що при поганих погодних умовах такі конструкції загрожували життю мешканців міста, – каже мер. – Демонтаж продовжиться й надалі, захопивши також незаконну рекламу, що розміщена на фасадах та балконах будівель».

Нагадаємо, що комунальне підприємство було створено у 2009 році з метою наведення порядку в місті у сфері реклами. Впродовж останнього місяця власники незаконно встановлених конструкцій повинні були звернутися до підприємства, щоб укласти угоду на співпрацю.

old_editor, 16.03.2010 17:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини