Якщо водій маршрутки хамить пасажирам, то він більше працювати не буде — Ігор Гнатів

Влада Івано-Франківська взялася за дисципліну водіїв маршруток.

Так за словами начальника міського управління транспорту і зв’язку Ігоря Гнатіва, усім перевізникам було доведено до відома нові зміни до адмінкодексу, в якому зокрема збільшено штрафи за порушення благоустрою міста.

«Нещодавно у нас відбулися збори, на які ми запросили близько 116 перевізників, — каже Ігор Гнатів, — Основними були три питання - це дотримання договірних забов’язань, регулярність маршрутів й дотримання сталого графіку та зміни до основних адміністративно-правових актів. Також водіям нагадали, про постанову Кабміну, згідно якої забороняється паління в громадських місцях, в тому числі і в маршрутному автотранспорті».

Також, за словами Ігоря Гнатіва, було звернуто увагу на часті випадки порушення ПДР водіям міських маршруток.

«З частими порушеннями ПДР, а це і гонки посеред вулиць, і неправильний обгін, треба боротися, — говорить Ігор Гнатів, — Ще, ми наголосили, щоб після робочої зміни маршрутки стояли не на подвір’ї перед домом, а на спеціальних стоянках».

Ігор Гнатів каже, що кожен пасажир в разі неввічливого ставлення до нього збоку водія має повне право звернутися до міліції.

«Щодо нетактовної поведінки водіїв до пасажирів, то тут є тільки один варіант - погано ставишся до пасажира, хамиш - працювати більше не будеш», — наголосив Ігор Гнатів.

old_editor, 15.03.2010 16:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини