Громадський Форум конкретно допомагає мешканцям Івано-Франківська

В рамках роботи по допомозі мешканцям Івано-Франківська Громадський Форум встановив вхідні двері у будинках за адресами: вул. Довга, буд. №85 та вул. Бельведерська, буд. №50.

Понад сорок років не мінялися вхідні двері у під’їздах згаданих будинків. За словами мешканців з часу будівництва, у будинку не було жодного капітального ремонту. Люди неодноразово зверталися до комунальних структур з проханням відремонтувати їх та загалом навести порядок у під’їздах і на прибудинковій території, однак результату це не дало.

Натомість "Громадський Форум", до якого також звернулися мешканці проблемних під’їздів, відразу відреагував на проблему. Не очікуючи на реакцію комунальників, які роками не реагують на подібні прохання, форумівці ініціювали встановлення нових металевих вхідних дверей з кодовим замком. Тож тепер на сходових клітках мешканців буде тепліше та безпечніше.

Важливо, що це не перша конкретна допомога громадської організації івано-франківцям.

«Бачачи повну відсутність нормальної роботи з боку міської влади та комунальників, Громадський Форум, спільно з мешканцями самостійно вирішує чимало комунальних проблем, - каже Юрій Соловей. - За останній час активісти організації облаштували в місті одинадцять дитячих та два спортивних майданчики і змонтували більше десяти вхідних дверей у під’їздах будинків».

Все це було зроблено за участі свідомих та небайдужих мешканців Іван-Франківська, які, власне, безпосередньо допомагали активістам організації.



old_editor, 12.03.2010 19:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини