Анушкевичус пригрозив Дерев’янку і Косюку звільненням

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус перед майбутніми виборами взявся наводити лад в житлово-комунальній сфері міста досить оригінальним способом.

Так сьогодні, в ході оперативної наради, спершу привітавши усіх комунальників із професійним святом, напевне, щоб відвернути їхню увагу, потім «проїхався катком» по стану ЖКГ міста та пригрозив звільненням декільком чиновникам.

«Збираючи у населення по 85 % коштів за надані послуги, ані ЖЕО, ані інші комунальні підприємства не належно розпоряджаються цими грошима. Після 2006 року, коли ми почали наближати тарифи до витрат, ситуація дещо покращилася, але не надовго, — каже міський голова, — Кошти є, а натомість людям зарплата не платиться, кредити не гасяться, нічого не модернізовується. Просто немає відповідної системи цільового розподілення коштів - гроші просто розбазарюються».

Віктор Анушкевичус дав час до кінця березня, щоб навести лад в міській комуналці.

«Якщо до того часу я не побачу якихось змін, то заступник міського голови Дерев’янко та начальник міського УЖКГ Косюк напишуть заяви на звільнення», — завершив привітання комунальників зі святом міський голова.

old_editor, 16.03.2010 18:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини