Ми плануємо взяти на виборах 30 % голосів виборців — Соловей

Голова Громадського форуму Юрій Соловей планує у разі своєї перемоги на мерських виборах за чотири роки перетворити Івано-Франківськ в економічний рай.

Про це він заявив вчора на зустрічі із журналістами.

«У своїй перемозі я впевнений. Ми плануємо взяти на виборах 30 % голосів виборців, — каже він, — Ставши мером, я не буду розганяти діючий апарат міськвиконкому, адже переважна більшість людей, що там працюють — спеціалісти високого рівня. Проте, безперечно, деякі зміни будуть. Перш за все, за перші десять днів своєї роботи на посаді мера я зберу достойну команду, якої, на жаль, немає в теперішнього міського голови».

Юрій Соловей впевнений, що може створити нові робочі місця для івано-франківців.

«За чотири роки я виведу Івано-Франківськ в лідери західного регіону за рівнем соціально-економічного розвитку. Також я створю п’ять тисяч нових робочих місць для жителів міста, — говорить Юрій Соловей, — Пріоритетними галузями для розвитку буде перш за все будівельна галузь».

Не зумів лідер Громадського форуму та кандидат на мери обійти й таку болючу для усіх франківців тему, як міські дороги.

«Щоб привести до належного стану усі дороги в місті потрібно близько 30 мільйонів євро. — каже Юрій Соловей, — Щоб залучити такі кошти треба потратити мінімум один рік, але я гадаю, що це можливо».

old_editor, 17.03.2010 14:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини