Борг за спожитий газ «Івано-Франківськтеплокомуненрго» 73 мільйони гривень. Я не бачу в цьому проблеми — Прокопів

«Івано-Франківськтеплокомуненрго» заборгувало за спожитий газ 73 мільйони гривень.

Про це вчора на нараді у міського голови розповів директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Ігор Прокопів.

«Так, дійсно, наш борг складає станом на 1 березня 73 мільйони гривень. Із першого жовтня ми наростили заборгованість в розмірі 36 мільйонів. Але не все так страшно, як здається на перший погляд, — каже Ігор Прокопів, — Тут знову слід враховувати і касовий розрив, а також лютий місяць, коли через складні погодні умови тільки за один місяць борг склав 26 мільйонів».

За словами Ігоря Прокопіва, розрахунок населення за спожите тепло в лютому місяці складає 93 %.

«В середньому за сезон ця цифра становить 62 %. Розрахунки ЖЕО на рівні 80 % — один із найкращих показників по Україні, — говорить Ігор Прокопів, — Думаю, до квітня-травня ми наздоженемо касовий розрив. Тому великої проблеми я не бачу».

Ігор Прокопів впевнений, що жорстка політика по вибиванню оплати за спожите тепло, як в населення так і в організацій, котра зараз ведеться, також дасть свій результат.

«Проводимо відключення, зважаючи на сприятливу погоду, злісних боржників. На даний час в нашому списку біля 20 організацій та осіб, яких у найближчий час плануємо відключити, бо за тепло потрібно платити», — сказав Ігор Прокопів.

old_editor, 17.03.2010 14:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини