Олександр Сич: «Спорудження Палацу спорту в Івано-Франківську й надалі має залишатися одним із головних обласних спортивних пріоритетів»

На думку народного депутата України, представника ВО «Свобода» Олександра Сича, який, очолюючи Івано-Франківську обласну раду, власне й ініціював питання будівництва в м. Івано-Франківську сучасного багатофункціонального спортивного комплексу європейського рівня, спорудження Палацу спорту й надалі має залишатися одним із першочергових спортивних пріоритетів області та міста.

«Ще в минулому році депутатським корпусом Івано-Франківської обласної ради було прийнято консолідоване рішення щодо визначення місця будівництва багатофункціонального спортивного комплексу. Ініціатива спорудження Палацу спорту в с. Чукалівка – наслідок багаторазових консультацій керівництва області з представниками спортивних організацій, професійних клубів, фахівцями, експертами, громадськістю та чиновниками. Ще раніше, як відомо, було прийнято рішення про виділення коштів на розробку проектно-кошторисної документації», – відзначає Олександр Сич.

Втім, за словами народного депутата України, вочевидь ігри та кулуарні інтриги, в тому числі й з боку окремих достатньо впливових чиновників, що здійснювалися з метою підбурювання громадськості й у такий спосіб цілеспрямованого нав’язування громаді приналежних їм ділянок, призвели до певного гальмування процесу реалізації проекту.

«Спорудження багатофункціонального спортивного комплексу й надалі має залишатися нашим спільним пріоритетом. Цьому спонукають як об’єктивні потреби мешканців міста, так і успіхи наших місцевих професійних команд на європейській та міжнародній
арені»,
– резюмував свободівець.

Олександр Сич також повідомив, що й надалі триматиме питання реалізації проекту на контролі й максимально сприятиме йому.

Водночас, у відповідь на звернення представників клубів, федерацій та громадських організацій спортивного спрямування він вже звернувся до керівництва області з метою з’ясування усіх обставин ситуації, що складається на даному етапі, труднощів, які виникли уже в нових умовах, й вияснення можливості співпраці обласної ради з потенційним інвестором.

Леся, 07.02.2013 09:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини