Олександр Сич: «Нарощуючи довір’я громади, здобудемо й парламентську більшість»

«Нарощуючи довір’я громади, здобудемо й парламентську більшість», - резюмував народний депутат України, голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич, виступаючи 25 січня 2013 року перед активом і симпатиками Надвірнянської районно організації партії. Участь у заході взяли також депутати обласної ради Ігор Шевчук та Василь Попович.

Спілкуючись із свободівцями, Олександр Сич підвів основні підсумки першої сесії Верховної Ради України, відзначив, що однією з першочергових цілей, яку прагнула реалізувати фракція ВО «Свобода» у парламенті, було повернення роботи законодавчого органу країни у конструктивне, правове русло.

Олександр Сич запевнив, що ВО «Свобода» й надалі перешкоджатиме «тушкуванню» Верховної Ради України, використовуючи насамперед методи психологічного дискомфорту щодо зрадників і потенційних «тушок», вимагатиме суворого дотримання Конституції України та чинного законодавства у питанні вживання державної української мови під час сесійних засідань, особистого голосування депутатами щодо будь-яких питань порядку денного.

Головне ж завдання, яке стоїть перед свободівцями, як відзначив Олександр Сич, полягає у припиненні антиукраїнської, антисоціальної та антидемократичної політики владної сьогодні Партії регіонів, відправлення її в політичне небуття та розбудова Української держави на національних, демократично зорієнтованих засадах.

«В залежності від того, як ми поставимо свою роботу, такі показники громадської довіри й одержимо в результаті. Нарощуючи ж довір’я громадськості, можна поступово дійти не лише до власної парламентської фракції, що, власне, й засвідчили останні вибори, але й до власної більшості у парламенті», – резюмував Олександр Сич.

Виступаючи перед присутніми, голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко підвів проміжні підсумки діяльності місцевої партійної організації, проаналізував результати, одержані місцевою організацією на нещодавніх парламентських виборах, охарактеризував окремі досягнення і ті труднощі, що виникають у її роботі, означив головні завдання, над вирішенням яких необхідно буде зосередити увагу в найближчому майбутньому.

На завершення Олександр Сич спільно з головою районної партійної організації Михайлом Іваночком відзначили найактивніших учасників парламентської виборчої кампанії в районі. Зокрема, подяки отримали члени партійно ї організації Валерій Спасюк, Андрій Крицький, Сергій Штогрин, Олег Туєшин та Іван Гурмак.

Леся, 29.01.2013 14:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини