Сич скупався на Водохреще

Народний депутат України, свободівець Олександр Сич вже традиційно на Водохреща побував на святковій службі Божій в храмі Преображення Господнього василіанського монастиря на Ясній Горі в Гошеві Долинського району та взяв участь у Великому Йорданському Водосвятті на річці Лужанка, що протікає в урочищі безпосередньо під тамтешнім монастирем. На завершення ж вкотре скупався в крижаній гірській воді річки Свіча.

Як пояснює сам Олександр Сич, звичка приїздити на Йордан до Гошова зародилася ще декілька років тому. За словами народного депутата України, це насамперед  зумовлено неперевершеною атмосферою духовного піднесення, якою оповиті ці святі місця.

Сама ж процедура купання на Водохреща, на переконання свободівця, окрім своєрідного екстріму, додає ще й здоров’я, гарту тілу та сили духу, дозволяючи у повній мірі відчути енергетику Йорданської води.

«Найголовніше – це просто вірити. Вірити, що це тобі допомагає, що Йорданська вода – це здорова вода, яка не лише приносить користь твоєму організму, але й очищає духовно від всього недоброго та лихого, що накопичилось за попередній рік, додає наснаги та сили у році прийдешнім», – резюмував Олександр Сич.

Леся, 21.01.2013 09:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини