В Обласній філармонії пройшло нагородження «Оскар» серед пластунів

В Ляльковому театрі ім. М. Підгірянки вже вчетверте відбувся пластовий захід "Оскаронація-2012". Традиція вручення пластових оскарів бере початок ще з 2006 року.

 Під час цього дійства пластуни отримують нагороди в різноманітних номінаціях, серед яких є найкращі юнак та юначка, курінь, гурток, виховник, табір, навіть дещо незвичні, а саме найкраща віртуальна пара, мачо і красуня станиці. 

 Оскільки захід проходить раз на 2 роки, впродовж цього часу пластуни намагаються робити все можливе, щоб отримати омріяну статуетку та стати кращими серед кращих.  Цьогоріч було визначено 20 номінацій. Статуетки вручали переможці попередніх років.

 Для пластунів виступили співачка-солістка обласної філармонії Оксана Романюк та соліст-інструменталіст Ярослав Бибик. 

 На нагороджені були присутні не тільки пластуни, але й їхні батьки та друзі.  Загалом захід зібрав близько 200 пластунів Івано-Франківська.

 Як відзначила комендант заходу Оля Слободян: "Оскаронація-2012" пройшла на високому рівні. Нехай нагороди не є золотими, все ж вони не менш важливі. Кожний пластун чи пластунка мріє отримати одну з них. Проведення даного заходу є підсумком дворічної діяльності і стимулом для пластунів ставати все кращими і працювати над собою».

Леся, 04.12.2012 15:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини