З нагоди Дня працівника освіти відбувся концерт Ніни Матвієнко

4 жовтня 2012 року за сприяння голови Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Сича Олександра Максимовича відбувся концерт народної артистки України Ніни Матвієнко та муніципального оркестру народної музики «Рапсодія», присвячений Дню працівника освіти.

Переповнений зал театру став справжнім осередком свята. Запальна українська народна музика муніципального оркестру «Рапсодія» викликала у кожного слухача посмішку: жартівливі мотиви, звучання народних інструментів не тільки підняли настрій, але й повернули слухачів в автентичний світ народної української музики. А разом із дзвінким голосом та ліричними мотивами пісень народної артистки України Ніни Матвієнко кожен поринув у філософську правду життя. Адже за словами співачки, кожна пісня – це пережита історія українського народу.

«Свободівець» Олександр Максимович Сич привітав усіх присутніх зі святом та побажав, щоб нелегка праця на освітянській ниві приносила свою віддачу – вдячність учнів та їхні блискучі здобутки. «Я сам пройшов шлях від простого вчителя до заступника обласного управління освіти. Тому щиро бажаю, щоб Ваша освітянська нива тільки поповнювалася новими талантами. І не зважаючи на те, що часто віддаємо свої здоров’я та сили, працюючи на розвиток науки, але отримуємо блискучі результати, а це – найбільша нагорода. Тому бажаю, щоб усіх Вас супроводжували здоров’я, спокій, добро і щиро бажаю аби вже в найближчому часі наша праця була достойно оцінена на загальнодержавному  рівні. А в душах нехай панує гармонія, в серцях струменіє добро, а духовна піднесеність дозволить з висоти пташиного польоту виконувати свою справу», - побажав Олександр Сич.

До привітань приєдналася і Ніна Матвієнко. «Щиро вітаю усіх Вас зі святом. Нехай життєва мудрість стане запорукою тільки успіху. І я щиро рада, що можу сьогодні співати для Вас. Закликаю усіх Вас не покидати оптимізму, вірити у краще і пам’ятати: справжній Сич – Максимович! , - зазначила співачка.

Слухачі також не приховували свого захоплення та щиро дякували організаторам за подарунок та чудовий настрій.

 

Леся, 05.10.2012 13:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини