Олександр Сич (Максимович) – лідер голосування.

На Вічевому майдані мешканці Івано-Франківця «малювали» портрет бажаного кандидата, а ще кожен бажаючий зміг проголосувати за кандидата, якого він на даний момент підтримує.

 

Серед кандидатур в голосуванні були запропоновані потенційні лідери мажоритарки в Івано-Франківську - Віктор Анушкевичус, Олександр Сич, Олександр Когут, Володимир Чорноус і Олександр Шевченко.


Спочатку мешканці голосували неохоче, та під кінець акції багато дискутували та сперечалися. І в основному дискутували ті хто «за Сича» з тими хто «за Шевченка».

За Олександра Сича голосували переважно люди старшого віку, тоді як за Олександра Шевченка молодь.

І навіть не дивлячись на те, що під кінець акції кількість прихильників кандидата Шевченка значно збільшилася, кандидат Сич голосів набрав більше.

Немало голосів набрав Володимир Чорноус, партія « УДАР». 

Хоча здебільшого люди голосували, як самі й пояснювали, за бренд, за партію, за Кличка. І мало хто голосував за Чорноуса, як особистість.

За діючого мера Віктора Анушкевичуса, тільки троє івано-франківців віддали свій голос, тільки один з яких був свідомий, інші ж два можна вважати  «випадковими».

Кандидату-регіоналу Олександру Когуту взагалі дістався тільки один голос і той від молодого чоловіка, який працює агітатором в наметі Партії регіонів.

Леся, 28.09.2012 15:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини