Якщо Партія регіонів набере на Прикарпатті 5 %, то для них це буде щастя — Дмитро Шлемко

Об’єднана опозиція розраховує перемогти на Івано-Франківщині.

«За нашими підрахунками, «Батьківщина» в Івано-Франківській області набере приблизно 60%. А зі «Свободою» на двох ми плануємо взяти 80%.», — говорить Дмитро Шлемко, голова  Івано-Франківського обласного штабу Об’єднаної опозиції, народний депутат.

«Свобода» йде на вибори окремо. Проте Об’єднана опозиція хоче , щоб «Свобода» пройшла до парламенту. На думку Дмитра Шлемка, у Верховній Раді без такого партнера, як «Свобода» буде дуже складно.

«Ми розраховуємо, що «Свобода» може набрати близько 20 % голосів. Ми визначили певний стратегічний план щодо результатів тих політичних партій, які об’єдналися в Об’єднану опозицію», - говорить  він.

За словами Дмитра Шлемка, результат опозиції можна очікувати виходячи з того, що на парламентських виборах 2007 року БЮТ набрав в області 51% голосів, виходячи з результатів місцевих виборів 2010 року і того, що за їх результатами в облраді було сформовано демократичну більшість.

«Партії регіонів тут робити нема чого. Якщо вони в області наберуть 5-6% голосів, то це для них буде великим досягненням», - вважає Дмитро Шлемко.

Леся, 27.09.2012 16:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини