Перебіг виборчої кампанії характеризується масовим застосуванням брудних технологій

25 вересня в прес-клубі громадянська мережа ОПОРА повідомила про те, що спостерігачами організації було зафіксовано досить багато порушень, які трапилися в ході виборчої кампанії.

За словами Івана Маруняка, координатора кампанії спостереження за виборами в Івано-Франківській області, найбагатшим на застосування брудних технологій є округ № 83 (м. Івано-Франківськ). Тут і поширені від імені Олександра Сича листівки про те, що кандидат- свободівець виступає за легалізацію наркотиків та проституції. Плакати «БЮТ – злодії!» за підписом того ж Олександра Сича. І листівки «Заплатив ЄРЦ – оплатив вибори Сичу».

Інші відомі випадки застосування брудних технологій траплялися в багатьох округах.

До прикладу, поширення фальшивих листівок від руху «Відсіч» із образливим змістом на адресу Миколи Круця та Володимира Купчака у виборчому окрузі № 84 ( м. Тисмениця). Фальшиві листівки від руху «Чесно» проти Василя Гладія, виборчий округ №89 (м. Снятин)

Ще один «брудний» на думку Івана Маруняка округ №88. На початку вересня «клоном» Олександра Сича Михайлом Кирилюком під символікою ВО «Свобода» організовано розповсюдження газети з негативною інформацією про Олександра Левицького (ВО Батьківщина) та Олеся Донія.

 

Леся, 26.09.2012 16:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини