Доній сам себе мочить — Шкварилюк

«Ніхто Донія поки що не мочить, цим займається сам Доній», - вважає Володимир Шкварилюк, депутат Івано-Франківської обласної ради, голова Івано-Франківської територіальної організації Політичної Партії “Фронт Змін”. 

За словами опозиціонера, коли Олесю Донію пропонували йти на вибори на Подолі в Києві, то він сказав, що змагатися з олігархами можливості немає, в нього немає стільки грошей. 
Сьогодні ж як ми бачимо, як кандидат в народні депутати на Коломийщині витрачає шалені гроші.

«Вся Коломия всіяна, як ялинка на Новий рік, біг-бордами, плакатами та лайтбоксами Донія. Королевська відпочиває», - говорить Володимир Шкварилюк

На переконання Дмитра Шлемка, керівника обласного штабу Об’єднаної опозиції, Олесь Доній з’явився на Коломийщині, щоб порушити протистояння Олександра Левицького і Богдана Гдичинського  на цьому окрузі. 
.
«Тепер він вклинився тут і забиратиме голоси як в Левицького, так і в Гдичинського», - впевнений Шлемко. Та зазначає що Доній прийшов забирати голоси саме від Левицького і якщо так і буде прогнозує перемогу Гдичинському.

А вся передвиборча кампанія Донія, на думку Дмитра Шлемка, коштує мільйони гривень. І відповдь на запитання: хто дає ці гроші очевидна. 
«Звичайно олігархи, а не побратими, як про те говорив Доній», - вважає керівник обласного штабу.

«Сьогодні його за руку голова РДА та голова ОДА водять у школи та навчальні заклади», - говорить нардеп Дмитро Шлемко.

Леся, 26.09.2012 14:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини