Лже-«свободівець» організував у Коломиї подвійну провокацію

У Коломиї 2 вересня «Всеукраїнський комітет захисту української мови» провів мітинг-концерт на підтримку української мови.

У заході взяли участь: політв’язні: Юрій Шухевич, Мирослав Симчич; письменники: Василь Шкляр, Дмитро Павличко, казкар Сашко Лірник, дипломат Ігор Осташ, народний депутат Тарас Стецьків, голова Всеукраїнського комітету захисту української мови Олександр Доній.

Співали: Анжеліка Рудницька, Анатолій Матвійчук, хор «Просвіта», хор «Відлуння», учасник шоу «Україна має талант» Ярослав Джусь, етно-рок гурт «Kozak System», гурт «Танок На Майдані Конго». Усі митці акцентували увагу, що участь у концерті приймають на безкоштовних засадах.

Дійство виявилося цікавим із очки зору політичних подій. Кандидат у народні депутати Олександр Володимирович Сич влаштував у Коломиї провокацію. Під прапорами «Свободи» глядачам роздавали газету проти Олеся Донія, в руках тримали плакати із не зовсім нормативними висловлюваннями.

Таким чином Олександр Володимирович влаштував, як кажуть за гроші Гдичинського, подвійну провокацію. Своїми діями намагався дискредитувати не тільки Донія, а і обласну «Свободу».

Прикметно, що «клона» Сича забрали у райвідділок, проте потім випустили, оскільки Олександр Володимирович, начебто, вибачився за свої дії.

Леся, 03.09.2012 10:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини