Олександр Максимович Сич – наразі користується найбільшою підтримкою виборців

Найбільшою довірою громадян серед наявних кандидатів у одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №83 користується Олександр Сич головний «свободівець» області, що входить у п’ятірку керівництва партії на загальнодержавному рівні, голова Івано-Франківської обласної ради. Його кандидатуру підтримало би  24,3 % виборців. Такі дані оприлюднив Київський міжнародний інститут соціології, провівши опитування у травні - червні в місті Івано-Франківську.

Можна майже з впевненістю заявити, що бренд головного «свободівця», виваженого голови обласної ради і просто людини, яка  підкреслює свою прихильність християнським і національним традиціям тільки «на руку» кандидату. Він не заявляє про себе на біг-бордах.

 Хоча часто з’являються резонансні заяви з його іменем.

Нагадаємо: 3 серпня в Івано-Франківську з'явилися наліпки з текстом «Заплатив ЄРЦ – оплатив вибори Сичу».

 Також відомий випадок, коли було масово розклеєно агітки політичного характеру «БЮТ злодії» за підписом Олександра Сича.

Івано-Франківська обласна організація ВО «Свобода» заявляє, що ані обласна організація, ані її лідер Олександр Максимович Сич не мають жодного відношення до цих агіток й вважають їх беззаперечним свідченням застосування брудних політичних технологій у виборчій кампанії, що розпочалася, та прикладом недобросовісної політичної конкуренції.

А ще всім відома ситуація з «клоном» кандидата в народні депутати.

Та як заявила прес-служба обласного ВО «Свобода», Олесандр Сич (Максимович) став інструментом брудних політичних технологій, метою яких є дискредитація ВО "Свобода".

Передвиборна програма кандидата в народні депутати нічим не відрізняється від передвиборних програм інших кандидатів від «Свободи».

За необхідне вважає Олександр Сич негайно конституційними методами усунути від влади режим олігархічної диктатури, ліквідувати наслідки його правління та не допустити реваншу та втілити в життя чіткий план всеосяжних докорінних перетворень у державі згідно з ключовими положеннями Програми захисту українців за принципом: Своя влада – Своя власність – Своя гідність.

Згідно декларації, яку подав кандидат загальний дохід Олександра Сича  251 тис 633 грн, в тому числі заробітна плата голови обл. ради 231 тис. 245 грн. та дохід від викладацької, наукової і творчої діяльності трохи більше 20 тис. грн.

 Родичі, а це дружина та син, в 2011 році отримали 46 тис 343 грн. доходу, близько 32 тис. грн., з якого зарплата, решта ж, як зазначив декларант, подарунки та виграші, а це 14 тис. 560 грн. Жодних доходів одержаних із джерел за межами України ані Олександр Сич, ані його родичі не мають.

 У власності кандидата квартира площею 21, 8 кв.м та інше нерухоме майно 0,65 кв.м, а також автомобіль Nissan X – Trail 2002 року випуску. Не дивлячись на те, що у сім’ї Олександра Сича задекларований тільки однин автомобіль, нерухомого майна, яким володіють родичі кандидата більш ніж достатньо, а це три земельні ділянки загальна площа яких майже чотири тисячі кв. м., два житлові будинки (57, 5 та 35, 7 кв.м), квартира площею 43, 6 кв.м та інше нерухоме майно площею трохи більше 20 кв.м.

Жодних вкладів та фінансових зобов’язань Олександр Сич не має.

Леся, 31.08.2012 13:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини