Доній звинуватив Об’єднану опозицію в тому, що вона здала 88 одномандатний округ

Вчора кандидат в народні депутати по одномандатному округу №88 Олесь Доній давав чат-конференцію на місцевому сайті «Фіртка». Він розповів, що округ вибрав не просто так, мовляв, до нього звернулися люди із Коломийщини, а потім і Юрій Шухевич вирішив підтримати його кандидатуру. Олесь Доній вирішив балотуватися по 88 округу тому, що, мовляв, опозиція виставила на округ відверто слабкого кандидата (мається на увазі Олександра Левицього).

«Чому слабкого? По-перше, Олександр Левицький освічена людина, має дві освіти, по-друге, він уже перемагав на цьому окрузі, по-третє, він як депутат обласної ради активно працював на цьому окрузі і допомагав громаді у вирішенні проблем. По-четверте, Олександр Левицький справжній патріот, він працював в Америці, але в 2005 році, він приїхав в Україну і сказав, що він не хоче працювати на благо чужої країни. По-п’яте, він молодий, ініціативний, освічений, саме таких людей сьогодні хочуть бачити при владі. Він ні разу не зрадив інтересам партії і українського народу», — про це в коментарях «Малакаві» сказав народний депутат України, керівник обласного штабу Об’єднаної опозиції  Дмитро Шлемко.

Тим не менше, Олесь Доній вважає саме себе сильним кандидатом.

«Проти слабких не борються. Борються проти сильних. Тож боротьбу проти себе сприймаю як розуміння,що саме я є реальним конкурентом провладного кандидата. А те, в який спосіб відбувається боротьба-це свідчення лише етичного рівня того чи іншого кандидата(та їхніх команд). Ще раз підкреслюю: якщо інтереси демократії і України для цих людей є вищими за рівень їхніх амбіцій,то варто було б зняти кандидатури на мою користь, і спільними зусиллями подолати провладного кандидата (який, насправді, завдяки велетенському фінансуванню невідомого походження , і приховуванню своєї справжньої орієнтації на партію Регіонів, таки впливає на виборців). Якщо ж вони цього не робитимуть,то де-факто допомагатимуть провладному кандидату», — зазначив Олесь Доній.

Більше того, він звинуватив Дмитра Шлемка в тому, що саме він сприяє тому, щоб перемог на окрузі отримав Гдичинський.

«Чому це так раптово пан Шлемко мене зненавидів,що їздить по кругу і агітує проти мене, теж мало піддається звичайній логіці», — відзначив Доній.

«Хто такий Доній? Ми вже мали таких заїжджих кандидатів, які після обрання ніколи не з’являлися на окрузі. Хто визначив, що він є сильним кандидатом? Він парашутист, його спеціально запросили для того, щоб він відтягував голоси виборців від кандидата від Об’єднаної опозиції на користь провладного кандидата. В одному з інтерв’ю він казав, що не має грошей, щоб іти по мажоритарному округу, то що виходить, що гроші тепер з’явилися? Логічне питання: звідки? Йому, очевидно, заплатили за те, щоб він відтягував голоси від нашого кандидата. Він не критикує кандидата від Партії регіонів чи Гдичинского, він виливає бруд на опозицію», — каже Дмитро Шлемко.

Леся, 30.08.2012 16:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини