Сич Олександр Володимирович «найтехнічніший» з «технічних» кандидатів

Як відому в одномандатному виборчому окрузі №83 (Івано-Франківськ) кандидатом у народні депутати України став тезка голови Івано-Франківської обласної ради і лідера прикарпатських «свободівців» Олександра Максимовича Сича - Олександр Володимирович Сич тимчасово безробітний

Саме цим, а не своїми здобутками, прагненнями та ідеологією відомий Олександр Сич (Володимирович).

Не дивлячись на абсурд ситуації Вищий адміністративний суд відмовився скасувати реєстрацію Центральною виборчою комісією кандидатом у депутати Верховної Ради по одномандатному округу № 83 в Івано-Франківську однофамільця висунутого по цьому ж округу партією ВО "Свобода" голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича.

Як інформує прес-служба ВО "Свобода", "зареєстрований у порядку самовисування в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №83 Сич Олександр Володимирович є ніким іншим, як Кирилюком Михайлом Володимировичем.

Кирилюк і справді раніше був членом ВО "Свобода", та з партії його було виключено.
Як пояснив Олександр Сич (Максимович) ще будучи депутатами Коломийського райради, при деяких голосуваннях за політичні заяви він "підігравали Партії регіонів".

Обурила ситуація і лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока, яка склалася в Івано-Франківську, де кандидатом від опозиції йтиме свободівець Олександр Максимович Сич. Тягнибок дивується, як ЦВК могло зареєструвати самозванця, який збрехав про свою партійність та вкрав програму ВО «Свобода».

 Його передвиборна програма цікава тим, що в ній абсолютно немає нічого оригінального, це просто набір тез, які можна знайти в кожного з кандидатів в народні депутати.

Можна впевнено заявити що Сич Олександр Володимирович «найтехнічніший» з «технічних» кандидатів на Івано-Франківщині.

Та дивує той факт, що окрім дочки в Михайла Кирилюка (він же Олександр Сич) немає абсолютно нічого. Жодної копійки доходу, жодного квадратного метра, не говорячи вже про транспортний засіб. Виникає питання: можливо він іде у ВР, щоб заробити на кусок хліба?

Леся, 03.09.2012 10:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини