Хтось із кандидатів пишається своїм прізвищем, а хтось – статусом

На прес-конференції кандидата в народні депутати України Михайла Лавріва, було сказано, що він молодий і неодружений, отже має час займатися депутатською роботою на благо свого Долинського виборчого округу.

Як заявив висуванець політичної партії "Європейська партія України" Михайло Лаврів, на вибори він не йде, як більшість, з продуктовим набором, а з власними переконаннями і пропозиціями.

Враховуючи можливості тих чи інших кандидатів основними конкурентами кандидат в народні депутати вважає Василя Бруса, Анатолія Диріва та Володимира Грабовецького.

«Можливо, в ході роботи буде ще хтось», - сказав Михайло Лаврів.

Він обіцяє своїм виборцям встановити справедливі ціни при закупівлі молока та м’яса, збільшити виплати селянам за земельний паї до 7% та встановити однакові правила нарахування пенсій.

«Я добре знаю ті проблеми, що турбують жителів мого виборчого округу», -  заявляє Михало Лаврів, і в разі його обрання обіцяє створення належних умов і об’єднання зусиль Долинського, Рожнятівського, Богородчанського районів та Болехівської міської ради для досягнення позитивних результатів у сфері розвитку сільського зеленого туризму. Завершення газифікації округу та спрямування державної дотації населенню  на вирощування худоби, а ще пільгове державне кредитування сільськогосподарських виробників.

У вільний від роботи час кандидат грає у футбол за команду рідного села та читає книги.

А що зробив для свого району Михайло Лаврів так конкретно і не зрозуміло.

Та як очікує кандидат в народні депутати України Михайло Лаврів на даний час його підтримають близько 15 відсотків виборців.

Леся, 31.08.2012 16:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини