ОПОРА зафіксувала факт підкупу виборців кандидатом в народні депутати Олександром Шевченком

Сьогодні 25 вересня в Івано-Франківському прес-клубі представники громадської мережі ОПОРА розповіли про найбільш поширені та цікаві порушення в ході виборчої кампанії на Прикарпатті.

Іван Маруняк, координатор кампанії спостереження за виборами в Івано-Франківській області найбільш цікавим порушенням з точки зору виборчого законодавства назвав безкоштовні поїздки на «Буковель».

Іван Маруняк повідомив, що в Івано-Франківську самовисуванець Олександр Шевченко через свої громадські приймальні організовує безкоштовні поїздки на «Буковель» для електорату виборчого округу №83. Учасники поїздки, каже Маруняк, забезпечувалися безкоштовним транспортом та харчуванням. Обов’язковою частиною поїздки була зустріч франківців із кандидатом в народні депутати Олександром Шевченком. Під час зустрічей Шевченко розповідав про те, чим буде корисний електорату, якщо він стане народним депутатом.

Спостерігач ОПОРИ побував на такій зустрічі, пізніше представникам ЗМІ буде розіслано відео із «безкоштовної» поїздки.

«Всі про це говорили (про безкоштовні поїздки на «Буковель» — автор), але мало хто про це писав, тому що не було фактів. Тепер ми можемо говорити про це, нам вдалося це зафіксувати», — відзначив Іван Маруняк.


Леся, 25.09.2012 14:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини