Тушки демпінгують?

Олександра Шевченка, кандидата у народні депутати України, який балотується по виборчому округу № 83, в черговий раз запідозрили у підкупі виборців. З неофіційних джерел стало відомо, що пан Олександр запропонував студентам Івано-Франківського медичного університету суму у розмірі 60 гривень за один голос відданий на його користь.

Проте реакція молоді виявилася далеко не такою, на яку розраховував кандидат. Зухвалість директора гірськолижного курорту обурила навіть тих, хто пасивно ставиться до майбутніх виборів. «Ми що якесь безмозге стадо, щоб пропонувати нам  такі гроші? Політикам вже потрібно зрозуміти, що ми народ, який має свою позицію та прагне змін. Досить нас дурити брудними грошима»,  - розповів один із студентів ВУЗу.

Як відомо на попередніх президентських виборах за голос у Івано-Франківську пропонували  200 гривень та більше. Можливо, в кандидата вже закінчуються гроші, чи він просто сподівається за безцінь скупити голоси івано-франківських студентів, така інформація надійшла на адресу сайту «Малакава».

Леся, 25.09.2012 12:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини