Зелінський йде у нардепи, аби довести, що не все у цьому світі купується

Микола Зелінський скромний депутат обласної ради, засновник громадської організації ОО "Український рід", регіональний представник національного проекту "Книга рекордів України", секретар постійної комісії з питань молодіжної політики, розвитку фізкультури та розвитку спорту в області, член виконкому Павлівської, Майданської, Ямницької, Сілецької сільських рад, заступник директора, ТОВ "АЙЛАЙФ", а ще кандидат в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 84

Існує в Миколи Зелінського ряд моментів, наголошуючи на яких, він намагається переконати виборців свого округу, обрати саме його.

Перше, це  вихід з «Батьківщини» молодого політика.

Микола Зелінський заявив, що він прагнув бути кандидатом від об’єднаної опозиції, та на його жаль, керівництво партії повідомило, що від цього округу балотується кандидат від «Фронту змін». Та кандидат в народні депутати запевняє, що політичним лідером для нього, була і залишається Юлія Володимирівна Тимошенко. Натомість у «Батьківщині» говорять про те, що Зелінський заявив, що піде на вибори у будь-якому разі в якості самовисуванця, якщо його не висунуть на округ. А це порушення партійної дисципліни. Зелінському запропонували у такому разі написати заяву на вихід із «Батьківщини», що він зробив без особливих вагань.

Зелінський каже що, він не працює з жодною із політичних сил після того, як вийшов з партії «Батьківщина».

Та все ж ходили чутки, що Микола Зелінський співпрацює з партією Наталії Королевської «Україна-Вперед!». Та кандидат їх спростував, заявивши, що з Королевською його повязують тільки дружні стосунки з Сусловим.

 Також Микола Зелінський пробував домовлятись з УДАРом щодо того, аби бути їхнім єдиним кандидатом, але йому відмовили.

Друге, він знає як вирішити проблеми громади.

«Мою програму допомогли написати мої виборці. У моєму окрузі чотири міста та ще понад півтори сотні населених пунктів. У кожному з них є свої проблеми. І я не лише знаю ці проблеми, а й бачу шляхи їх вирішення», -  заявляє Микола Зелінський

Як зазначає у своїй програмі молодий кандидат він має намір укласти угоду з громадою.

І третє, Микола Зелінський наголошує на тому, що він небагатий та чесний кандидат.

«Йду на вибори з чистим сумлінням, бажаючи допомогти людям!», - пише у своїй програмі він

Згідно декларації про доходи в минулому році Микола Зелінський отримав 26 тис. грн.. доходу, з яких більше 13 тисяч гривень заробітна плата, 9 тис 340 грн.- страхові виплати, майже 3 тис. грн. – інші доходи та 201 гривня матеріальної допомоги.

Жодного нерухомого майна кандидат немає, будинок 50, 2  кв.м  власність його  членів сім’ї.

З такими доходами йти на вибори майже нереально. Але Микола Зелінський знайшов вихід. Він у соціальних мережах збирає гроші на кампанію, про що офіційно повідомив, а ще йому допомагають друзі та родичі

«У мене немає єдиного джерела фінансування! Їх є декілька. Я прізвищ називати не буду. Є добрі люди, друзі, родичі! І звичайно власні кошти!», - заявляє він

Можна припустити, що «добрі родичі» кандидата, це Євстахій Іванович Крижанівський, ректор  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, який є братом тестя кандидата в народні депутати.

Та в одному із чатів Микола Зелінський пожартував: «не використовую своїх родинних зв'язків, бо не отримав на це дозволу від своєї дружини».

На останок, як запевняє Микола Зелінський, своєю кандидатурою на виборах він прагне показати виборцям, що не все продається і купується.

Леся, 24.09.2012 10:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини