Роман Струтинський звинуватив Олеся Донія у проведенні незаконної агітації

Заступник голови Івано-Франківської ОДА – керівник апарату Роман Струтинський вважає, що кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 88 Олесь Доній порушує встановлені законом правила ведення передвиборчої агітації.

Про це він розповів вчора, під час засідання тимчасової контрольної комісії Івано-Франківської обласної ради із сприяння підготовці та проведенню виборів народних депутатів України.

Зі слів чиновника, у нього є інформація про факт ведення паном Донієм агітації в приміщенні однієї з загальноосвітніх шкіл, прямо посеред наради у директора школи, повідомляє БРІЗ.

«Доній заходить в школу, - розповів пан Струтинський членам комісії, - директор у своєму кабінеті проводить нараду з вчителями. Доній заходить до кабінету, директора – в сторону і починає поливати брудом владу».

Нагадаємо: відповідно до пункту 21 статті 74 Закону України «Про вибори народних депутатів україни», кандидатам у депутати забороняється використовувати для проведення передвиборної агітації службові чи виробничі наради, збори колективу.

Леся, 04.10.2012 11:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини