Міський голова закликав партії та кандидатів не засмічувати місто агітпродукцією і брати приклад з нього

Сьогодні під час оперативної наради міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус в контексті підготовки до виборів закликав кандидатів у народні депутати України та політичні партії не засмічувати місто своєю агітпродукцією. Також міський голова звернув увагу керівників міських закладів та бюджетних установ Івано-Франківська на неприпустимість розміщення на їх територіях агітаційної продукції кандидатів у народні депутати та політичних партій.

«Я звертаю увагу своїх заступників та керівників бюджетних установ на неприпустимість розміщення агітаційної продукції на будівлях і територіях бюджетних установ. Чи це влада, чи це опозиція – все одно. Для цього є спеціально відведені місця!

Беріть приклад з мене. Я свої портрети по бюджетних установах не розвішую. Приватні структури мають на це право – чиї портрети хочуть, ті і вивішують у своїх вітринах. А міським бюджетним установам це заборонено», - наголосив міський голова.

Віктор Анушкевичус також пригрозив, якщо у якійсь бюджетній установі будуть виявлені портрети і агітпродукція, то керівник цієї установи отримає догану автоматично.

«Я публічно звертаюсь до всіх кандидатів та політичних сил з проханням після 24 години 26 жовтня долучитись і разом з комунальниками прибрати місто. А то заклики очистити місто звучать на кожному кроці від усіх, а партії та кандидати лише засмічують місто своєю агітпродукцією», - зазначив Віктор Анушкевичус.

Леся, 02.10.2012 14:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини