Олег Тягнибок: 28 жовтня реально вирішуватиметься доля Української держави

29 вересня в Івано-Франківську відбулося народне віче, в якому взяли участь лідер ВО «Свобода" Олег Тягнибок, голова ради об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк та єдині узгоджені кандидати у народні депутати від об’єднаних опозиційних сил в семи одномандатних мажоритарних виборчих округах Прикарпаття.

 «28 жовтня реально вирішуватиметься доля Української держави. Або ми будемо будувати українську Україну, коли підтримаємо об’єднані опозиційні сили, або залишимося та ще й гірше буде в московсько-большевицькій холуйській Україні, яку сьогодні Москва з їхнім «рускім мірам» хоче будувати тут нам разом з тим данєцкім кримінально-олігархічним кланом, комуністами і їхніми прихвоснями. Ми домовилися, що найбільш оптимально перемогти їх на парламентських виборах, йдучи до ВРУ двома колонами за партійними списками, і допомагати один одному. Це «Свобода» і «Батьківщина». Тому голосуйте за партійним списком, або за ВО «Свобода» під № 11 у бюлетені, або якщо не хочете за «Свободу», то є ВО «Батьківщина» під № 19. У парламенті ми не просто сидітимемо пліч-о-пліч, а разом робитимемо ті першочергові кроки, які попередньо узгодили. Ми маємо 225 мажоритарних округів, і Партія регіонів надіється саме там використати максимальні фальсифікації. Адже вам відомо, що в кожній області вони повисували тих «золотих рибок», тих керівників благодійних фондів, тих «сіячів гречки»... Вони вже намагаються купувати все і вся... Але ми тут запропонували, як на мене, ідеальний формат – на кожному із 225 округів України є по одному узгодженому кандидату від опозиції. На жодному з них «Свобода» із «Батьківщиною» не пересікається... Ми зобов’язані перемогти цю диктатуру», - сказав Олег Тягнибок, звертаючись до прикарпатців.

Єдиний кандидат від опозиції, керівник Прикарпатської «Свободи», голова облради Олександр Максимович Сич, який балотується до парламенту у в/о № 83 з центром в Івано-Франківську, виступаючи перед громадою, наголосив: «Я нині горджуся тим, що висунутий ВО «Свобода» і підтриманий тими сімома партіями, які об’єдналися на базі ВО «Батьківщина». Я горджуся тим, що два роки тому політичні сили Прикарпаття зуміли продемонструвати високий рівень консолідації в обласній раді, створивши демократичну більшість. Ми поставили перед собою мету, аби представник проукраїнської сили очолив обласну раду. Адже, якщо ми зуміли в області всі разом набрати понад 75 відсотків, то чому «регіонал» мав би керувати найвищим представницьким органом краю? Ми переступили через дрібні амбіції, непорозуміння і вже два роки працюємо в тісній консолідації і конструктивно демонструємо, чого можуть досягнути українські сили, коли знаходять порозуміння. Я переконаний, що спільними зусиллями ми подолаємо цей режим і йому ніщо не допоможе».


 

Леся, 01.10.2012 09:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини