Тимошенко і Яценюку навмисно не дозволяють зустрітися

Юлія Володимирівна молодець, вона дуже добре тримається. Так почав свій виступ на прес-конференції в Івано-Франківську лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк.

Він прокоментував ситуацію, які відбулася минулої п’ятниці, коли ні йому, ні іншим соратникам Юлії Тимошенко не дозволили зустрітися з нею.

Такі дії влади він називає абсурдними. За його словами, Юлія Тимошенко має право на чотири години зустрічей із людьми, яких вона визначила раз у місяць. Проте, каже лідер «Фронту Змін» Юлія Тимошенко останнім часом скористалася цим правом у серпні минулого року. До неї допускають будь-кого, лише не тих людей, яких сама Юлія Тимошенко хоче бачити, каже Арсеній Яценюк.

«Виявляється, що не вона визначає, а визначає Адміністрація Президента кого пускати а кого не пускати», — відзначив Яценюк.

За його словами, і він, і Юлія Тимошенко не один раз просили, аби їм дозволили побачення, проте отримали відмови.

«Що стосується взагалі відмови в побаченні, ну то це все переходить будь-які межі. Я неодноразово звертався до Генерального прокурора з вимогою відповідно до закону надати можливість зустрітися з Тимошенко. Юлія Тимошенко двічі зверталась до керівництва державної Пенітенціарної служби надати особисту зустріч їй і мені. Жодної зрозумілої відповіді з цього приводу немає», — сказав політик.

Окрім того, відзначив політик, не дивлячись на те, що він не має особистого контакту із лідером Об’єднаної опозиції, все ж таки вдається узгодити їх дії та визначити подальший шлях розвитку передвиборчої кампанії.

«Звичайно, не вдалося особисто узгодити цілий ряд речей, які стосуються виборчого процесу. Але при цьому я передав своє бачення виборчого процесу, Юля Володимирівна передала своє бачення виборчого процесу», — відзначив Арсеній Яценюк і додав, що спілкується він із Тимошенко через листи, які передає адвокат Юлії Тимошенко.

 

Леся, 01.10.2012 08:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини