Шлемко про обшук у палаті Тимошенко: чим ближче день розправи, а це день, коли відбудеться Європейський суд з прав людини, тим більша в них паніка

Вчора після обшуку у палаті незаконно засудженої Юлії Тимошенко і вилучення двох дозиметрів, вона оприлюднила заяву, в якій стверджує, що в її палаті був перевищений рівень радіації.

Тимошенко розповіла, що приладами вона незалежно від органів влади контролювала у постійному режимі рівень радіації у приміщенні лікарні.

«В палаті, де я перебуваю, проводився повний обшук в кращих традиціях 37-ого року. Я переконана, що цей обшук проводився з однією метою: вилучити у мене два дозиметри, один - основний, другий - контрольний, які давали мені можливість незалежно від органів влади контролювати в постійному режимі рівень радіації в приміщеннях, де я перебуваю. За період такого контролю чотири рази дозиметр показував дані, які суттєво перевищують норму. Що зафіксовано на приладі в накопичувальному режимі. Я планувала передати цей дозиметр своїм захисникам найближчим часом для оприлюднення інформації. Але сьогодні під час обшуку у мене навмисно вилучили обидва прилади. Я переконана, що цей обшук був організований для вилучення приладів безпосередньо за дорученням Януковича, так як саме він зараз може спеціальними засобами впливати на моє здоров'я і життя», - заявляє екс-прем’єрка.

Як заявила Юлія Тимошенко, за період контролю чотири рази дозиметр показував дані, які суттєво перевищують норму радіації, що зафіксовано на приборі в накопичувальному режимі.

В таких провокація проти Юлії Тимошенко, і в тому, що влада намагається зашкодити її здоров’ю, немає нічого дивного. Більше того, зіпсувати здоров’я Юлії Тимошенко уже намагалися не раз. Про це в коментарях «Малакаві» сказав народний депутат від фракції «БЮТ-Батьківщина» Дмитро Шлемко. За його словами, були різні фактори, якими хотіли зіпсувати здоров’я Юлії Володимирівни.  І сьогодні ніхто і ніколи не дізнається справжню істинну. Згадаємо і випадки в СІЗО, і таблетки, після яких Тимошенко втрачала свідомість.

Процес іде і його відкритість керівник обласного штабу Об’єднаної опозиції  Дмитро Шлемко порівнює з радянськими методами КГБ.

 «Але прийде час, коли все виясниться і люди, які були виконавцями скажуть, що робилося і хто був замовником», - переконаний він.

На думку Дмитра Шлемка, ці люди думають, що чим більше звучить питань пов’язаних з  Тимошенко, тим гірше для Тимошенко, але змінити ситуацію вже практично неможливо.

«Практично сьогодні діє проста істинна: чим ближче день розправи, а це день, коли відбудеться Європейський суд з прав людини, тим більша в них паніка і нерозуміння що робити. Тому вони вирішили шукати будь-що, щоб негативно прозвучало прізвище Тимошенко», - вважає Дмитро Шлемко.

Леся, 14.09.2012 11:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини